kolmapäev, 14. november 2012

Röövitud Göteborgi tüdruk leiti tänu vabatahtlikele


Rootsis pidas politsei kinni mehe, keda kahtlustatakse üheksa-aastase tüdruku röövimises. Tüdruku ja mehe leidjateks olid vabatahtlikud.

24aastane mees vahistati täna varahommikul Göteborgis kahtlustatuna tüdruku röövimises, kirjuta Thelocal.se. Laps ja mees viibisid sel ajal umbes 400 meetri kaugusel tüdruku kodust. Politsei jääb kommentaaride andmisel napisõnaliseks. „Ma ei saa anda teile mingeid üksikasju selle kohta, mida mees on öelnud või millised on meie kahtlused tema suhtes," ütles maakonna politseinik Göteborgs-Postenile.

Kadunud tüdrukut otsisid 500-600 vabatahtlikku. Selle kohta, kuidas tüdruk leiti, on mitu erinevat versiooni. Vabatahtlike sõnul märkasid last kolm noort naist, mille järel vabatahtlike grupp mehe kiiresti ümber piiras ning takistas teda lahkumast. Kohe teavitati ka politseid.

Ühe vabatahtliku otsija sõnul olid nad mehe käest küsinud, kas ka tema osales tüdruku otsingutes. Mees oli jaatavalt vastanud. Samas oli mees aga „tõeliselt kurb ja alistunud" ning see tekitas vabatahtlikes kahtlusi.

Allikas: Õhtuleht

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar